Bezoek ons op ICT & Logistiek 2022

Op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 november 2022 vindt ICT & Logistiek weer plaats in de Jaarbeurs, Utrecht en u bent van harte uitgenodigd!

Standnummer B069, Hal 1

Palletlabel EDI Pelican Rouge Coffee Roasters

Met 20 jaar ervaring en software-oplossingen als Palletlabel, One2Label Automation, de SSCC-label API, het EDI Platform en de EDI Connector ondersteunen wij als GS1 implementatie partner vele organisaties wereldwijd om succesvol de GS1 standaard te implementeren.

Op de ICT en Logistiek laten wij u graag kennismaken met de oplossingen wij u kunnen bieden om zowel uw inbound als outbound logistiek proces te optimaliseren.

Wij serveren de lekkerste koffie van onze klant Pelican Rouge Coffee Roasters en heten u van harte welkom in onze stand!

Kennissessie ‘Implementatie EDI en SSCC-labels’

Levert u als leverancier, fabrikant of groothandel aan de retail, groothandel of doe-het-zelf? Dan is de kans groot dat u moet voldoen aan de GS1 standaard.

Judith de Witte, GS1 specialist bij Type 2 Solutions, zal samen met Niek Ressing, eigenaar van Semso, aan de hand van praktische voorbeelden tijdens de kennissessie op ICT & Logistiek laten zien hoe u aan de GS1 standaard kan voldoen.

Semso is integratie partner voor onder meer AFAS, Exact Online en Exact Globe.

EDI en SSCC-labels

Productidentificatie en gestandaardiseerd vastleggen en delen van informatie zorgt voor efficiency in de logistieke keten. Door te voldoen aan de GS1 standaard kunt u efficiënter werken en adequaat inspelen op de vraag van uw klanten.

Met EDI en SSCC-labels kunt u zowel uw outbound logistiek optimaliseren als uw inbound logistieke proces.

Met het geïntegreerde EDI platform kunt u voldoen aan de vraag van uw klant(en) en voorkomt u handmatig werk. Met welk IT-systeem u ook werkt, wij zorgen voor een volledig geïntegreerde oplossing voor EDI en SSCC-labels met uw software pakket.

Tevreden klanten van ons zijn Pelican Rouge Coffee Roasters, Ahold Delhaize, De Marne’s Fabrieken, First Energy Gum, NedZink en vele anderen.

Praktische informatie

De beurs vindt plaats op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 november 2022 van 9.30 tot 16.30 uur in de Jaarbeurs Utrecht. De kennissessie over EDI & SSCC-labels is in Theater 4 op woensdag 9 november om 11.00 uur en duurt tot 11.30 uur.

Gratis Aanmelden 

Klik op de oranje button om u gratis aan te melden voor de ICT & Logistiek beurs. Na aanmelden ontvangt u uw toegangsbewijs en krijgt u toegang tot het beurs platform waar u zich kan aanmelden voor de Kennissessie.

 

Namens het Palletlabel team bestaande uit Avinash, Stefanie, Patrick en Judith nodigen wij u van harte uit in onze stand op de ICT & Logistiek 2022!

Graag tot ziens!

ICT & Logistiek - 10 en 11 november 2021 - Jaarbeurs Utrecht