Webinar EDI en SSCC-labels

Bedankt voor uw deelname aan ons webinar ‘Het stappenplan voor een succesvolle implementatie van EDI en SSCC-labels’. Lees hieronder het verslag, download de presentatie en bekijk de video van het webinar.

Implementatie EDI en SSCC-labels

Levert u als leverancier, fabrikant of groothandel aan de retail, doe-het-zelf of gezondheidszorg? Dan is de kans groot dat u moet voldoen aan de GS1 standaard.

Hoe voldoet u aan deze eisen van uw handelspartners?
Palletlabel EDI Pelican Rouge Coffee Roasters
Met Palletlabel.nl kunt u voldoen aan de vraag van uw klant(en) en voorkomt u handmatig werk. Met welk IT-systeem u ook werkt, wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke oplossing voor EDI en SSCC-labels.

Tijdens deze sessie deelde Judith de Witte, sales & marketing manager bij Palletlabel.nl, praktische tips waarmee u vandaag nog kan starten.

Aan de hand van klantverhalen deelden we ervaringen over hoe u EDI en SSCC-labeling binnen uw organisatie kunt implementeren.

Download de presentatie
Klik op de oranje button om de presentatie van het webinar ‘Implementatie EDI en SSCC-labels.’ te downloaden.

 

Bekijk de video van het webinar

GS1 Implementatie Partner

Palletlabel.nl is een product van Type 2 Solutions, GS1 implementatie partner. Met ruim 19 jaar ervaring en software-oplossingen als Palletlabel, SSCC-label API, One2Label Automation, het EDI  Platform en de EDI connector ondersteunen wij organisaties wereldwijd om succesvol de GS1 standaard te implementeren.

Tevreden klanten zijn Pelican Rouge Coffee Roasters, Ahold Delhaize, Urfruit, Brouwerij Breugem, NedZink en vele anderen.

Wilt u meer weten? Bel, WhatsApp of mail ons gerust.

Graag tot ziens bij een volgend webinar!