Webinar EDI en SSCC-labels – 8 september 2022

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan ons webinar over de implementatie van EDI en SSCC-labels. Het webinar vindt plaats op donderdag 8 september om 11:00 uur en duurt 30 minuten.

U bent van harte welkom!

Implementatie EDI en SSCC-labels

Levert u als leverancier, fabrikant of groothandel aan de retail, doe-het-zelf of gezondheidszorg? Dan is de kans groot dat u moet voldoen aan de GS1 standaard.

Hoe voldoet u aan deze eisen van uw handelspartners?
Palletlabel EDI Pelican Rouge Coffee Roasters
Met Palletlabel.nl kunt u voldoen aan de vraag van uw klant(en) en voorkomt u handmatig werk. Met welk IT-systeem u ook werkt, wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke oplossing voor EDI en SSCC-labels.

Tijdens deze sessie deelt Judith de Witte, sales & marketing manager bij Palletlabel.nl, praktische tips waarmee u vandaag nog kan starten.

Vervolgens zal Avinash Mahindre Sing, Account manager bij Palletlabel.nl, laten zien hoe u in de Palletlabel applicatie een SSCC-label aanmaakt en het DESADV bericht verstuurt. 

Aan de hand van klant verhalen delen we ervaringen over hoe u EDI en SSCC-labeling binnen uw organisatie kunt implementeren.

Neem deel aan het webinar en leer hoe u vandaag nog aan de slag kan met EDI en SSCC-labels!

Klik op de oranje button om u aan te melden voor het webinar ‘Implementatie SSCC-labels en EDI’.

GS1 Implementatie Partner

Palletlabel.nl is een product van Type 2 Solutions, GS1 implementatie partner. Met ruim 19 jaar ervaring en software-oplossingen als Palletlabel, SSCC-label API, One2Label Automation, het EDI  Platform en de EDI connector ondersteunen wij organisaties wereldwijd om succesvol de GS1 standaard te implementeren.

Tevreden klanten zijn Pelican Rouge Coffee Roasters, Ahold Delhaize, Urfruit, Brouwerij Breugem, NedZink en vele anderen.

Judith de Witte en Avinash Mahindre Sing zullen aan de hand van praktische voorbeelden tijdens het webinar laten zien hoe u aan de eisen van uw klanten en de GS1 standaard kan voldoen.

Graag tot ziens bij ons webinar op 8 september 2022!