Klantspecifieke SSCC Labels

Wordt er door uw klant gevraagd om een specifiek SSCC label? Dan bent u bij Palletlabel aan het goede adres! Wij beschikken over vele klantspecifieke SSCC-labels en hebben we het niet, dan maken we het voor u. Of het nu gaat om een SSCC label voor de Intergamma, Ahold Delhaize, COOP Danmark of Bidfood, Palletlabel kan het!

COOP SSCC Label

Total Produce COOP SSCC labelHier ziet u een voorbeeld SSCC-label dat voldoet aan de eisen van de COOP van onze klant Total Produce.

Total Produce is een specialist in overzees fruit en maakt gebruik van onze SaaS oplossing Palletlabel + EDI.

Hiermee optimaliseert Total Produce de logistieke keten en voldoet ze aan de eisen die grote Europese retailers stellen.

Hoe werkt dit in Palletlabel?

Als u een abonnement neemt op Palletlabel dan richten wij uw omgeving in op basis van uw GS1 codereeks. Voordat uw omgeving live gezet wordt, krijgt u van ons een telefonische training.

In uw Palletlabel omgeving plaatsen wij uw GLNs, de GS1-locatiecodes van uw handelspartners en uw GTINs, de GS1-artikelcodes voor uw artikelen. Deze kunt u uiteraard ook zelf erin plaatsen.

Al uw codes worden zo mooi centraal beheerd. U kunt hierdoor geen fouten maken en bijvoorbeeld dubbele codes uitgeven. Als administrator kunt u zelf onbeperkt gebruikers aanmaken en beheren. Een operator kan alleen labels genereren.

Klant specifiek SSCC-label genereren in Palletlabel

Create SSCC labelAls alle gegevens die nodig zijn om een SSCC-label aan te maken bekend zijn in uw Palletlabel omgeving kunt u pallet labels gaan maken. U kiest aan wie u gaat leveren, uw handelspartner, via de gebruiksvriendelijke ‘Google’ zoek functionaliteit en op basis hiervan verschijnen de aanvullende velden die vereist worden door uw klant.

Deze velden zijn dus gekoppeld aan het specifieke SSCC-label dat uw klant eist. Het aantal velden dat ingevuld dient te worden kan dus verschillen. Palletlabel begeleidt de gebruiker hierbij. Hierdoor worden fouten door handmatige handelingen zoveel als mogelijk voorkomen.

Vervolgens selecteert u het artikel (GTIN) dat u gaat leveren makkelijk en snel via het drop-down menu. U klikt op OK en Palletlabel genereert automatisch het GS1 logistieke label inclusief de unieke SSCC op basis van uw GS1 codereeks.

U kunt bij ‘Recent Pallet Labels’ vervolgens altijd inzien wie, wanneer, hoe laat een label heeft aangemaakt. Dit rapport kunt u ook downloaden in Excel of CSV.

Voordelen voor u, meerwaarde van Palletlabel

U kunt snel aan de slag met het SSCC-label en het EDI-verzendbericht DESADV volgens de wereldwijd geldende GS1 standaard én u voldoet aan de specifieke label eisen van uw klant(en).

De voordelen op een rij:

  • Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden. Beheer en onderhoud wordt volledig door Palletlabel ondersteund.
  • Het aanmaken en beheren van de unieke artikelcodes (GTIN), locatiecodes (GLN), palletcodes (SSCC) alsmede rapportages is onderdeel van de Palletlabel SaaS-applicatie;
  • Palletlabel is een product van Type2Solutions (T2S). T2S is GS1 Solution Provider. Wij hebben al meer dan 16 jaar ervaring met het ondersteunen van bedrijven bij de implementatie van de GS1-standaard. Dit omvat zowel barcodering, scanning, EDI (elektronische berichtenuitwisseling) als het digitaal uitwisselen van artikeldata (GS1 datapool);
  • Naast Palletlabel bieden wij de oplossing One2Label Automation voor het automatisch vanuit uw ERP- of WMS-systeem genereren van SSCC-labels en het T2S EDI Platform voor het automatisch ontvangen en verzenden van alle voorkomende EDI-berichten vanuit uw ERP-systeem.

Meer informatie

Vragen of hulp nodig? Bel het Palletlabel team op 0180 545151 of bezoek een van de volgende pagina’s voor meer informatie: