Over Palletlabel

Palletlabel heeft maar één doel en dat is waarde toevoegen aan de productie- en distributieketens van elke opdrachtgever die op welke manier dan ook moeten of willen gaan voldoen aan de GS1-standaard om goederen die ze maken, vervoeren of verhandelen te labelen en om elektronische berichten (EDI) uit te wisselen met handelspartners.

We doen dit niet alleen door als officiële GS1 Solution Provider het implementatie- en integratieproces te verzorgen, maar vooral door het aanmaken van Palletlabels met SSCC-code en het GS1-verzendbericht voor u als gebruiker zo eenvoudig, zorgeloos en snel mogelijk te maken.

GS1 Implementatie Partner

Palletlabel is een product van Type 2 Solutions. Type 2 Solutions is GS1 Implementatie Partner. Palletlabel is gecertificeerd door GS1 Nederland, GS1 UK, GS1 US en goedgekeurd door GS1 Belgium & Luxembourg.

Label management suite

Naast Palletlabel bestaat de label management suite van Type 2 Solutions uit:

  • Mediclabel voor de gezondheidszorg
  • One2Label Automation voor razendsnel labelen vanuit WMS en ERP systemen
  • Productlabel voor EAN-13 barcodes
  • Assetlabel voor unieke asset labels met de GS1-code GIAI (Global Individual Asset Identifier)
  • One2Label, ons enterprise label management systeem voor wereldwijde industriën.

Al onze label management oplossingen zijn ontwikkeld op basis van onze bewezen labeling- en rendering engine die al sinds 2002 succesvol wordt ingezet bij klanten over de hele wereld.

Tevreden klanten

Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches zoals de Retail, Food, Doe-het-zelf, Gezondheidszorg, Logistiek, Chemische industrie en Mobiliteit. Zij kiezen voor het genereren van SSCC labels en het versturen van EDI berichten via Palletlabel vanwege de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en flexibiliteit. Met Palletlabel kunnen onze klanten in no-time voldoen aan de eisen van hun klant en de GS1 standaard. Ervaar het gemak zelf, probeer de online demo en genereer uw eerste SSCC label.

t2s

Het is een gebruiksvriendelijke en slimme webapplicatie die het mogelijk maakt om specifieke eisen die retailers hebben ten aanzien van etikettering te realiseren. Palletlabel past uitstekend bij onze klantgerichte aanpak.

Bert van Leeuwen & Charika Sundermeijer

Accountmanagers bij Origin Fruit Direct

Direct contact met onze klantenservice?

Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, Twitter en Facebook.