Over Palletlabel

Palletlabel heeft maar één doel en dat is waarde toevoegen aan de productie- en distributieketens van elke opdrachtgever die op welke manier dan ook moeten of willen gaan voldoen aan de GS1-standaard om goederen die ze maken, vervoeren of verhandelen te labelen en om elektronische berichten (EDI) uit te wisselen met handelspartners.

We doen dit niet alleen door als officiële GS1 Solution Provider het implementatie- en integratieproces te verzorgen, maar vooral door het aanmaken van Palletlabels met SSCC-code en het GS1-verzendbericht voor u als gebruiker zo eenvoudig, zorgeloos en snel mogelijk te maken.

GS1 Implementatie Partner

Palletlabel is een product van Type 2 Solutions. Type 2 Solutions is GS1 Implementatie Partner. Palletlabel is gecertificeerd door GS1 Nederland, GS1 UK, GS1 US en goedgekeurd door GS1 Belgium & Luxembourg.

Label management suite

Naast Palletlabel bestaat de label management suite van Type 2 Solutions uit:

Al onze label management oplossingen zijn ontwikkeld op basis van onze bewezen labeling- en rendering engine die al sinds 2002 succesvol wordt ingezet bij klanten over de hele wereld.

Tevreden klanten

Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches zoals de Retail, Food, Doe-het-zelf, Gezondheidszorg, Logistiek, Chemische industrie en Mobiliteit. Zij kiezen voor het genereren van SSCC labels en het versturen van EDI berichten via Palletlabel vanwege de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en flexibiliteit. Met Palletlabel kunnen onze klanten in no-time voldoen aan de eisen van hun klant en de GS1 standaard. Ervaar het gemak zelf, probeer de online demo en genereer uw eerste SSCC label.

t2s

“In de tijd waarin traceability steeds belangrijker wordt, is Palletlabel een betrouwbare partner die volledig ontzorgt op het gebied van custom-made labels. Door de groei in het volume van Urfruit is het dagelijks gebruik van SSCC-labels belangrijk voor het waarborgen van de volledige traceerbaarheid van het fruit. De cloud oplossing is gebruiksvriendelijk en sluit prima aan op onze dagelijkse activiteiten en de informatiestromen blijven voor iedere partner in de keten inzichtelijk.”

Mark Vernooij

Eigenaar Urfruit