SSCC-labels printen

Hoe kunt u de door uw aangemaakte SSCC-labels printen?

Homogene pallets
Het standaard formaat van een SSCC-label is A5 (148 x 210 mm). Op één pallet plakt u twee identieke SSCC-labels aan twee zijden van de pallet zoals aangegeven op het plaatje in de handleiding. De handleiding kunt u onder aan de pagina downloaden.

Heterogene pallets
Iedere laag van een mixed pallet of heterogene pallet wordt beschouwd als een onafhankelijke logistieke eenheid. Om die reden moet iedere laag van een heterogene pallet geïdentificeerd worden met een eigen SSCC-label.

Enkele of dubbele lay-out?
Tijdens de implementatie van Palletlabel heeft u de keuze uit twee lay-outs: dubbel A5 of enkel A5. Deze keuze wordt bepaald door de etiketten die u gebruikt in de printer die u zult gebruiken om de labels af te drukken.

Gebruikt u een rol met A5 etiketten dan heeft u de enkele A5 lay-out nodig. Gebruikt u losse A4 vellen (Avery 3655) met op ieder A4 vel twee A5 etiketten op dan heeft u de dubbele A5 lay-out nodig.

SSCC labels printen
Bij de dubbele A5 lay-out drukt u het door Palletlabel aangemaakte label één keer af en heeft u direct twee identieke SSCC-labels. Deze bevestigt u aan twee zijden van de pallet.

De de enkele A5 lay-out drukt u het door Palletlabel aangemaakte label twee keer af zodat u twee identieke A5 SSCC-labels heeft. Deze bevestigt u aan twee zijden van de pallet.

Sample SSCC label
U kunt via Palletlabel.nl een voorbeeld SSCC-label aanmaken.

Download de handleiding ‘SSCC-labels printen’
Wilt u bovenstaande informatie nog eens nalezen? Klik op de oranje button om de handleiding ‘SSCC-labels printen’ te downloaden.