Bezoek ons op ICT & Logistiek 2019

Van dinsdag 5 tot en met 7 november vindt ICT & Logistiek 2019 in de Jaarbeurs, Utrecht plaats en wij zijn erbij! Kom jij langs in onze stand?

Palletlabel EDI Pelican Rouge Coffee Roasters

Je vindt het Palletlabel Team in de stand van Type2Solutions, hal 1, nummer E.097. Met ruim 16 jaar ervaring en software-oplossingen als Palletlabel, Productlabel, One2Label Automation en het Data Integratie Platform ondersteunt Type2Solutions als GS1 implementatie partner vele organisaties wereldwijd om succesvol de GS1 standaard te implementeren.

5 redenen om onze stand te bezoeken

Ben jij nog niet van plan om onze stand te bezoeken op de ICT en Logistiek beurs? Wij geven je 5 redenen om dit wel te doen!

  1. Je wordt ontvangen met de lekkerste koffie aangeboden door Pelican Rouge Coffee Roasters, al sinds 2011 klant bij Palletlabel voor SSCC-labels en EDI.
  2. Je bent in één keer op de hoogte van alle oplossingen die mogelijk zijn om je label management en EDI-proces efficiënter in te richten en effectief uit te voeren.
  3. Je krijgt concrete handvatten aangereikt om de GS1 standaard te implementeren.
  4. Je ontvangt tips over het juist en correct uitwisselen van artikelgegevens via de GS1 Data Source.
  5. Kortom; dé gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten en experts uit de markt onder het genot van koffie. Bereid je voor en meld je aan voor één van onze kennissessies.

Jij en je collega’s gaan naar huis volop inspiratie en kennis om gezamenlijk een concrete start te maken. We zien je graag van 5 t/m 7 november in de Jaarbeurs, Utrecht!

Kennissessies

Dinsdag 5, Woensdag 6 & Donderdag 7 November

Tijdens ICT & Logistiek 2019 bieden wij je op alle dagen de volgende kennissessies in onze stand aan:

10.00 – 10.30 uur      SSCC-labels en EDIHoe voldoe je aan de eisen van je klanten?

11.30 – 12.00 uur       Leveranciers product label portalHoe versnel je de goederenontvangst en waarborg je traceerbaarheid?

13.00 – 13.30 uur      Automatisch en razendsnel labelen vanuit je WMS/ERP-systeem? Geen probleem met One2Label automation, hét alternatief voor NiceLabel.

Schrijf je in voor een kennissessie
De kennissessies vinden iedere dag plaats in onze stand. Per sessie kunnen we maximaal 10 personen verwelkomen. We raden je dan ook aan om je plek van tevoren te reserveren. Schrijf je hier in!

Woensdag 6 november

Theater 4: “GS1 Implementatie. Zo simpel kan het zijn.”

Lever je als leverancier, fabrikant of groothandel aan de retail, doe-het-zelf of gezondheidszorg? Dan is de kans groot dat je moet voldoen aan de GS1 standaard. Hans Pannekoek, GS1 specialist bij Type2Solutions, laat aan de hand van praktische voorbeelden zien hoe je aan de GS1 standaard kan voldoen.

Productidentificatie en gestandaardiseerd vastleggen en delen van informatie zorgt voor efficiency in de logistieke keten. Door te voldoen aan de GS1 standaard kun je efficiënter werken en adequaat inspelen op de vraag van je klanten.

Tevreden klanten van Type2Solutions zijn Pelican Rouge Coffee Roasters, Ahold Delhaize, Erasmus MC, Total Produce, NedZink en vele anderen.

Wil je weten hoe?
Kom dan naar dit seminar in theater 4 op woensdag 6 november waarin Hans je aan de hand van diverse klant cases meeneemt in de wereld van GS1. Schrijf je hier in!

Je bent van harte welkom op ICT en Logistiek 2019

Om deel te kunnen nemen aan één van onze kennissessies en het seminar moet je je aanmelden voor de ICT & Logistiek beurs. Via deze link kun je je via ons gratis registreren.

Het Palletlabel team bestaande uit Hans, Laura en Judith heet je van harte welkom op 5, 6 en 7 november in de Type2Solutions stand tijdens ICT & Logistiek 2019!