Verslag ICT & Logistiek 2019

Van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 november vond ICT & Logistiek 2019 in de Jaarbeurs, Utrecht plaats en u was erbij! U heeft onze stand bezocht, onze kennissessie ‘GS1 Implementatie. Zo simpel kan het zijn’ bijgewoond of deelgenomen aan de Auto-ID/WMS tour.

Palletlabel EDI Pelican Rouge Coffee Roasters

Met ruim 17 jaar ervaring en software-oplossingen als Palletlabel, Productlabel, One2Label Automation en het Data Integratie Platform ondersteunt Type 2 Solutions als GS1 implementatie partner vele organisaties wereldwijd om succesvol de GS1 standaard te implementeren.

Wij willen u bedanken voor uw bezoek en hopen u snel weer te zien. Speciale dank aan onze klanten Pelican Rouge Coffee Roasters voor de overheerlijke koffie, Brouwerij Breugem voor de proeverij van het Saens Zoentje en Logistiek.nl voor de video.

Kennissessie ‘GS1 Implementatie. Zo simpel kan het zijn’ – Download Presentatie

Levert u als leverancier, fabrikant of groothandel aan de retail, doe-het-zelf of gezondheidszorg? Dan is de kans groot dat u moet voldoen aan de GS1 standaard.
Palletlabel EDI Pelican Rouge Coffee Roasters
Hans Pannekoek, GS1 specialist bij Type 2 Solutions, liet aan de hand van praktische voorbeelden tijdens de kennissessie op ICT & Logistiek zien hoe u aan de GS1 standaard kan voldoen.

Productidentificatie en gestandaardiseerd vastleggen en delen van informatie zorgt voor efficiency in de logistieke keten. Door te voldoen aan de GS1 standaard kun je efficiënter werken en adequaat inspelen op de vraag van uw klanten.

Tevreden klanten van Type2Solutions en Palletlabel & EDI zijn Pelican Rouge Coffee Roasters, Ahold Delhaize, Total Produce, Brouwerij Breugem, NedZink en vele anderen.

Download de Presentatie
Klik op de oranje button om de presentatie van de kennissessie ‘GS1 Implementatie. Zo simpel kan het zijn.’ te downloaden.

Video: Palletlabel in Beursjournaal 3 Logistiek.nl

Op donderdag 7 november werd Judith de Witte van Palletlabel en Type 2 Solutions geïnterviewd door Annemiek Jorritsma van Logistiek.nl.

Annemiek en Judith namen plaats op de comfortabele bank in de stand en hadden een gezellig gesprek over de beurs.

Bekijk de video. Klik hier of op de bijgaande afbeelding. Het interview met Judith begint bij 4:55.

Op onze Facebook pagina kunt u foto’s vinden van de beurs. Via deze link kunt u de foto’s bekijken.

Namens het Palletlabel team bestaande uit Hans, Laura en Judith bedankt voor uw bezoek aan Palletlabel in de Type 2 Solutions stand tijdens ICT & Logistiek 2019!