Verslag ICT & Logistiek 2021

Op woensdag 10 en donderdag 11 november vond ICT & Logistiek 2021 in de Jaarbeurs, Utrecht plaats en u was erbij! U heeft onze stand bezocht en onze kennissessie ‘EDI en SSCC-labels’ bijgewoond.

Palletlabel EDI Pelican Rouge Coffee Roasters

Met ruim 19 jaar ervaring en software-oplossingen als Palletlabel, Productlabel, One2Label Automation en de Datakwaliteit Monitor ondersteunt Type 2 Solutions als GS1 implementatie partner vele organisaties wereldwijd om succesvol de GS1 standaard te implementeren.

Wij willen u bedanken voor uw bezoek en hopen u snel weer te zien. Speciale dank aan onze klanten Pelican Rouge Coffee Roasters voor de overheerlijke koffie, Brouwerij Breugem voor de proeverij van bieren en Cheesepop food group voor de lekkere snack.

Kennissessie ‘EDI en SSCC-labels’ – Download de presentatie

Levert u als leverancier, fabrikant of groothandel aan de retail, doe-het-zelf of gezondheidszorg? Dan is de kans groot dat u moet voldoen aan de GS1 standaard.
Palletlabel EDI Pelican Rouge Coffee Roasters
Judith de Witte, GS1 specialist bij Type 2 Solutions, liet aan de hand van praktische voorbeelden tijdens de kennissessie op ICT & Logistiek zien hoe u aan de GS1 standaard kan voldoen.

Productidentificatie en gestandaardiseerd vastleggen en delen van informatie zorgt voor efficiency in de logistieke keten. Door te voldoen aan de GS1 standaard kun je efficiënter werken en adequaat inspelen op de vraag van uw klanten.

Tevreden klanten van Type2Solutions en Palletlabel & EDI zijn Pelican Rouge Coffee Roasters, Ahold Delhaize, Total Produce, Brouwerij Breugem, NedZink en vele anderen.

Download de presentatie
Klik op de oranje button om de presentatie van de kennissessie ‘EDI en SSCC-labels.’ te downloaden.

 

Bekijk de after movie ‘ICT & Logistiek 2021’

Volgend jaar is de beurs weer in de Jaarbeurs Utrecht. Op 8, 9 en 10 november 2022 heten wij u van harte welkom in onze stand B.069.

Namens het Palletlabel team bestaande uit Stefanie, Avinash en Judith bedankt voor uw bezoek aan Palletlabel in de Type 2 Solutions stand tijdens ICT & Logistiek 2021!